Alfa Romeo na 83. mednarodnem salonu v Ženevi

Premierna predstavitev Alfe Romeo 4C, MiTo SBK tudi v oštevilčeni omejeni seriji in nova različica Veloce, ki dopolnjuje paleto modela Giulietta...

Alfa Romeo se na letošnjem mednarodnem salonu predstavlja z izjemnim razstavnim prostorom, ki se odvija kot ovinkasta cesta za dinamično vožnjo. Gre za odlično okolje za premierno predstavitev Alfe Romeo 4C, kompaktnega superšportnika, čistega koncentrata pravega športnega vozila s pristnimi vrednotami znamke: italijanskim slogom, zmogljivostjo, tehnološko odličnostjo, maksimalnim užitkom v vožnji in vrhunskim nivojem varnosti.

Vozilo je zasnovano pri znamki Alfa Romeo, proizvedeno pa v Maseratijevi tovarni v Modeni. Prvim kupcem bo na voljo že v letu 2013 in bo prvo vozilo, s katerim se znamka vrača na ameriški trg.

Na razstavnem prostoru bosta tudi MiTo Limited Edition Superbike s 125 kW (170 KM) iz omejene serije 200 vozil ter MiTo Superbike 1.4 z 99 kW (135 KM) TCT iz posebne serije, opremljen z originalnim paketom SBK.

Alfa Romeo Giulietta se bo premierno predstavila v novi različici Veloce (Hitra), ki spominja na ime iz tradicije znamke Alfa Romeo, zasnovano v letu 1956 skupaj s tedanjo Giulietto.

vir: www.alfaromeo.si