Pripravite se na nove dogodivščine: novi Jeep® Renegade, najzmogljivejši mali športni terenec vseh časov

Če želite raziskati in doživeti širni svet, potrebujete vozilo, ki lahko premaga tako rekoč vsako oviro. Povsem novi Jeep® Renegade ima vse, kar potrebujete, in ničesar odveč.

Novi Renegade je v vsakem pogledu pravi Jeep®, saj ima kultno mrežo hladilnika s sedmimi režami in neustrašni videz. Je mali športni terenec, ki navdušuje ne le s svojo obliko, temveč tudi z okretnostjo pri vožnji po mestu in s terenskimi zmogljivostmi pri odkrivanju novih brezpotij, s katerimi bo premagal tako rekoč vsako oviro. Je vedno pripravljen in zmogljiv.

Renegade prinaša edinstveno kombinacijo najboljših terenskih zmogljivosti v svojem razredu, svobode in udobja v vožnji. Prvi v segmentu lahko ponuja devet-stopenjski samodejni menjalnik, ki prispeva k izjemni vozni dinamiki, tako pri vožnji po cestah kot pri terenski vožnji. Ima najnaprednejše in varčne motorje, ter številne varnostne sisteme in tehnologije. Rezultat je učinkovito vozilo, ustvarjeno za mladostni in pustolovski duh ljubiteljev znamke po vsem svetu.

Svet vas že pričakuje. Pripravite se.

vir: www.avto-triglav.si