Novi Jeep® Cherokee: Podajte se na lov za novimi izkušnjami

Novi Jeep® Cherokee se ponaša s tehnološko razvitostjo in učinkovitostjo ter spoštuje legendarne prvine znamke Jeep®. Dviguje merila z izjemnimi zmogljivostmi na cesti, vodljivostjo in gospodarno rabo goriva ter najboljšo štirikolesno zmogljivostjo in ekskluzivno tehnologijo v svojem razredu.

Množica aktivnih in pasivnih funkcij prinaša varnost na vsakem prevoženem kilometru. Adaptive Cruise Control s funkcijo Stop & Go uporablja radar in videosenzorje za ohranjanje nastavljene varnostne razdalje do vozila pred vami, lahko pa tudi ustavi vozilo na zahtevo. Novi parkirni pomočnik Parallel and Perpendicular Park Assist uporablja ultrazvočne senzorje za preprostejše parkiranje, sistem Lanesense pa opozori ob zamenjavi voznega pasu. To in še več kot 70 varnostnih funkcij iz serijske in dodatne opreme obogati Cherokeejevo pogumno držo.

Učinkovit 2.0 Multijet II turbodizelski motor je opremljen s tehnologijo Multijet II, ki zmanjšuje porabo goriva za 30 odstotkov v primerjavi s prejšnjim 2,8 litrskim turbodizelskim motorjem. Znatno nižji je tudi izpust CO2: 139 g/km pri modelih s sprednjim pogonom in 147 g/km pri modelih s štirikolesnim pogonom. Maksimalna prilagodljivost omogoča manj pretikanja in poveča vozno udobje.

Zmogljiv bencinski motor 3.2 Pentastar s šestimi valji je prva izpeljanka slavnega 3,6 litrskega Pentastarja s šestimi valji in uporablja vse inovativne rešitve, ki so predhodniku z večjo prostornino prinesle priznanje za učinkovitost, moč in izpopolnjenost. Vse to omogoča izvrstno vozno izkušnjo z nižjo stopnjo hrupa in tresljajev ter izjemnim ravnovesjem med višjo močjo in kar 30 % manjšo porabo goriva v primerjavi s prejšnjim šestvaljnim motorjem.

Novi Cherokee z vrhunsko dodelano notranjostjo uvaja edinstven in moden slog v družino Jeep in je prava izbira za vse, ki od vozila pričakujejo tako obliko kot vsebino.

Pričakuje vas svet edinstvene popolnosti. Odkrijte ga.

vir: www.avto-triglav.si