Nadomestni deli


Pri nas so dobavljivi originalni nadomestni deli spodaj naštetih znamk:

 

Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Abarth, Chrysler, Dodge, Ram Truck, SRT®, in Mopar®.


Originalni nadomestni deli zagotavljajo zanesljivost in tehnološko kakovost, ki sta potrebni za brezskrbno vožnjo. Nastali so namreč na popolnoma enak način kot deli, ki se uporabljajo pri prvi vgradnji. Slednjim so povsem identični tudi glede števila preizkusov, opravljenih med izdelavo in obnavljanjem. Uporaba originalnih nadomestnih delov pripomore, da se zmogljivosti vozila sčasoma ne poslabšajo.

 

Eno izmed najpomembnejših pravil za skrbno vzdrževanje vozila je torej uporaba originalnih nadomestnih delov. Prepoznali jih boste po značilni embalaži, na voljo pa so izključno pri pooblaščeni servisni mreži.

 

Kakovost in pravilno izbiro originalnih nadomestnih delov jamčijo vrhunski strokovnjaki, ki pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo opremo. Njena uporaba pa zagotavlja hitro in učinkovito storitev.

Pooblaščena servisna mreža uporablja originalne nadomestne dele in originalne obnovljene nadomestne dele.

 

Garancija originalnih nadomestnih in obnovljenih originalnih nadomestnih delov velja 36 mesecev, pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščeni servisni mreži. V nasprotnem primeru velja garancija 24 mesecev.

 Obnovljeni originalni nadomestni deli

 

Gre za originalne nadomestne dele, ki so že bili v uporabi, a so bili vrnjeni v tovarno, kjer so jih popolnoma obnovili in poskrbeli, da so po kakovosti in zanesljivosti popolnoma enaki novim originalnim nadomestnim delom.

 

Obnovljeni originalni nadomestni deli:

- omogočajo lastnikom vozil, da kupijo nadomestne mehanske sklope (motor, menjalnik, EGR ventil, itd.) po posebno ugodnih cenah;

- prispevajo k varovanju okolja, saj se s tem povečuje število delov, odstranjenih iz vozil, ki se lahko ponovno uporabijo.