O podjetju


Podjetje Avtohiša Stepančič je zasebno podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Leta 1984 se je Bojan Stepančič odločil za samostojno podjetništvo in že istega leta postal pooblaščen serviser vozil Alfa Romeo.

 

Avtohiša Stepančič je danes pooblaščeno podjetje za servisiranje vozil Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional in Jeep. Na več kot 5000 m² površinah ponujamo kvalitetno servisno vzdrževanje vozil, popravilo poškodovanih vozil, cenitev vozil po sistemu "Quick Check" in storitve avtoličarstva.

 

Servis je najpomembnejši del našega podjetja. Znanje našega tehničnega osebja, izkušnje in primerna sodobna oprema omogočajo storitev skladno s standardi FCA (Fiat Chrysler Group).

 

Na obstoječi lokaciji smo se v letu 2003 razširili tudi z bencinskim servisom Agip. Z letom 2014 smo dobili novega poslovnega partnerja Avto Triglav PSC Celje in s tem razširili prodajni program znamk vozil Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Lancia in Jeep. V letu 2016 smo odprli novo specializirano servisno delavnico za dostavna vozila in avtodome.


Rezultat dosedanjega dela je vedno več zadovoljnih strank. Da bi ohranili njihovo zvestobo, je naša vizija:

  • dvigniti nivo zadovoljstva strank in kupcev,
  • strankam ponuditi čim več informacij z naše spletne strani, ki jo ves čas osvežujemo,
  • našo ponudbo razširiti v prodaji rabljenih vozil iz tujine - tudi po naročilu,
  • z nenehnim izobraževanjem in usposabljanjem zaposlenih doseči stopnjo odličnosti.

Za dosedanje uspešno poslovanje se za podporo in zaupanje v naše storitve zahvaljujemo vsem našim kupcem in strankam. Trudili se bomo še v prihodnje izpolniti vaše želje in potrebe ter vzpostaviti z vami zaupen odnos, ki bo priporočilo vsem nadaljnjim kupcem.

 

Želimo, da bi se ob obisku našega podjetja pri nas počutili domače in prijetno.

 

Zahvaljujemo se vam za obisk na naši spletni strani in vam želimo prijetno brskanje.