Servisni center


Servis vozil Alfa Romeo | Fiat | Fiat Professional | Jeep

Pooblaščeni servis vozil zahteva nenehna vlaganja v izobraževanje zaposlenih, opremo in specialna orodja. Vse to so vaša garancija, da nudimo najboljše storitve za vaše vozilo...

 

Servis dostavnih vozil in avtodomov s Fiatovimi agregati

 

Servisna delavnica je opremljena z ustrezno višinsko razliko za dvig in 6t dvigalom, s katerimi dvignemo tudi največje, najtežje in najvišje avtodome oz. dostavna vozila.

 

Popravila in vzdrževanje vozil

- Manjša popravila

- Vzdrževalna dela

- Hitri servis

- Karoserija in lak

Cenilno mesto - cenitev poškodovanih vozil

Prijava škod in cenitev poškodovanih vozil po sistemu Quick Check, kar pomeni da v primeru poškodbe vozila pridete direktno v našo avtohišo, kjer opravimo ogled in cenitev poškodbe vozila, ... Tukaj najdete tudi obrazce za prijavo škode...

3D optika osebnih in dostavnih vozil Hunter HawkEye Elite™

Če ste med vožnjo opazili, da vozilo zavija levo ali desno, ko na ravni cesti za trenutek spustite volan iz rok, je potrebno preveriti optično nastavitev koles. Ta vključuje prilagoditev vzmetenja spredaj in zadaj. Nepravilna optika vozila je vzrok za nepravilno obrabo pnevmatik.

Servis in polnjenje klima naprav R134a in R1234yf

Tako kot večino mehanskih sistemov je tudi klimatsko napravo treba redno vzdrževati. To ne velja le za starejše avtomobile, ampak tudi novejše - ko v avtu postane vroče kljub vklopljeni klimatski napravi, je namreč že prepozno in treba je zapeljati na servis.

Vulkanizerske storitve in skladiščenje pnevmatik
Nudimo vam kvalitetne vulkanizerske storitve ter montažo vseh vrst pnevmatik za osebna in gospodarska vozila. Svetovali vam bomo o najbolj racionalni izbiri pnevmatik in platišč, ki ji lahko pri nas tudi kupite. Vaše pnevmatike lahko shranite v našem skladišču in se oglasite samo na sezonski menjavi!

Priprava vozila na tehnični pregled

Pri nas lahko vaše vozilo pripravimo in po želji tudi odpeljemo na tehnični pregled. Važno je, da se vozilo pripelje vsaj nekaj dni pred iztekom registracije vozila saj lahko v primeru pomankljivosti le-te odpravimo, s tem pa vam prihranimo čas. Pregledamo zavore, osvetlitev, onesnaževanje in zvok, krmiljenje, mehanske dele, vidljivost, karoserijo ter potrebno opremo...

Popravilo poškodb toče in udarnin parkirišča

Strošek hladnega popravila je lahko tudi kar 50% cenejši kot strošek klasičnega popravila. Srednje poškodovano vozilo je popravljeno še isti dan. Čas klasičnega popravila pa lahko traja kar nekaj dni.

Originalna barva ostane, 50% manjši stroški in hitrejše popravilo

Kemično čiščenje vozil

Vozila so postala že skoraj da naš drugi dom, saj v njih preživljamo čedalje več svojega časa. Sčasoma se ob stalni uporabi notranje površine vozila tako ali drugače umažejo, kar vpliva tudi na naše počutje ob sami uporabi vozila. Z globinskim kemičnim čiščenjem vam povrnemo svežino, čistočo in dobro počutje.

Avtovleka osebnih in lahkih dostavnih vozil

Nudimo vleko osebnih in lahkih dostavnih vozil...

max medosna dolžina vozila: 4,30 m

max širina vozila: 2,00 m

max teža vozila: 2.130 kg

Programiranje PROXI nastavitev in spreminjanje opreme vozila

Smo edini v Sloveniji, ki se ukvarjamo s spreminjanjem in prilagajanjem PROXI nastavitev v vozilih FCA (Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Abarth, Dodge, Chrysler, Ram). Postopek poravnave PROXI se uporablja za konfiguriranje modulov, priključenih na omrežje CAN v vozilu. Utripajoč merilnik prevoženih kilometrov označuje, da PROXI ni pravilno poravnan. Če vaš kilometrski števec utripa ali ste dodali / odstranili / zamenjali CAN module ali dodali funkcijo, katero vaše vozilo ni imelo po tovarniških nastavitvah, morate ta postopek izvesti. Prav tako lahko spremenimo proxi nastavitev vozil pripeljanih iz USA v EU (režim delovanja luči, ipd.).