Kemično čiščenje vozil


Kemično čiščenje vozil

Vozila so postala že skoraj da naš drugi dom, saj v njih preživljamo čedalje več svojega časa. Sčasoma se ob stalni uporabi notranje površine vozila tako ali drugače umažejo, kar vpliva tudi na naše počutje ob sami uporabi vozila. Z globinskim kemičnim čiščenjem vam povrnemo svežino, čistočo in dobro počutje.

Čiščenje tekstila

Tekstilne površine v vozilu napojimo s posebnim kemičnim preparatom, ki s svojo močjo madeže razgradi obenem pa je prijazen do vlaken in barv tekstila. Nato z močnim sesalcem, ob dodajanju vode, madeže globinsko posesamo, notranjost vašega vozila pa znova zadiha.

 


Čiščenje in zaščita usnja

Usnje je od ostalih materialov veliko bolj občutljivo, zato je za njegovo čiščenje potrebna uporaba drugačnih sredstev kot na primer pri tekstilu. Pri negovanem in še ne obrabljenem usnju je možna odstranitev popolnoma vseh madežev, medtem ko so pri že obrabljenem usnju po čiščenju še vedno vidne pore v usnju, ki pa so posledica obrabljenosti in ne umazanije. S posebnim mlekom usnje tudi zaščitimo in s tem podaljšamo njegovo življenjsko dobo.


Čiščenje notranjih plastik

Notranje gladke plastike in plastike s strukturo očistimo s kvalitetnimi čistilnimi sredstvi. Po čiščenju pa jih zaščitimo še s kvalitetnim mlekom, ki ni agresivno, plastične dele obnovi, neguje in zaščiti.


Dezinfekcija prezračevanja

V prezračevalnem sistemu vozila se hitro zaredijo različne bakterije, ki z razkrajanjem povzročajo neprijeten vonj. Z uporabo posebnega dezinfekcijsko - osvežilnega sredstva te bakterije uničimo in očistimo zračne poti vašega vozila ter s tem ustvarimo bolj zdravo in prijetno okolje na vaši poti.