Hitri servis


Izkoristite zanesljivi servis, ki ustreza vaši dnevni rutini. Natančno in prilagodljivo načrtovanje pomeni, da se lahko držite svojih načrtov in čim bolje izkoristiti čas čakanja. Hitri servis zagotavlja kakovostno paleto storitev in popravil, ki so izvedeni na podlagi strokovnega znanja in izkušenj v najkrajšem možnem času. Da bi zagotovili le najboljše, uporabljamo izključno originalne dele. Medtem ko urejamo vaš avtomobil, lahko počakate v salonu za stranke, uporabljate internet, se sproščate s skodelico kave ali se podate na testno vožnjo z enim izmed naših najnovejših modelov vozil.

S hitrim servisom bomo poskrbeli za to, da bo vaše vozilo ponovno v brezhibnem stanju v dogovorjenem času.


Kaj ponujamo

Hitri servis zagotavlja kakovostno ponudbo storitev in popravil ter uporabo izključno originalnih delov BMW. Izvajamo naslednja dela:

- vzdrževanje, npr. servis olja,
- popravila obrabe, npr. menjava zavornih ploščic in diskov,
- menjava platišč in pnevmatik,
- kozmetična popravila, npr. popravila stekla in udrtin.

Naslednja prednost je, da vam ni treba skrbeti za dodatne stroške, npr. za najem avtomobila.

Dogovorite se za termin

Naj vam servisiramo vaše vozilo, ne da bi morali čakati ves dan, da ga dobite nazaj. Enostavno nas pokličite in se dogovorite za termin. Preverili bomo, ali je mogoče storitev, ki jo potrebujete, izvesti hitro s storitvijo hitrega servisa. Pogovorili se bomo o delu, ki ga bo treba opraviti, ter se dogovorili o stroških in trajanju popravil vnaprej. Vaše vozilo bo deležno prvovrstne storitve in bo pripravljeno za prevzem po dogovorjenem časovnem obdobju. Želimo vam prijetno vožnjo!